BENEN AFVALLEN, BOVENBENEN EN HEUPEN AFSLANKEN

EN DE HUID STRAKKER KRIJGEN


Bovenbenen afslanken en de huid strakker maken voor mooie slanke strakke benen kan met ons uniek afslankbehandelconcept uit de traditionele chinese geneeskunde. Vetopslag op de bovenbenen, heupen, billen, buik en bovenarmen wordt aangepakt en beschikbaar gemaakt voor de vetstofwisseling, om plaatselijk af te vallen en het bindweefsel te verstevigen, om de slappe huid te strak en stevig te krijgen.


Bij opgezette of opgezwollen benen door vocht, wat vaak voorkomt na een zwangerschap of tijdens de overgang, worden drainagetechnieken ingezet om afvalstoffen en vocht in de benen versneld af te voeren om de benen slank te krijgen. Hierbij wordt de huid en bindweefsel, bij een slappe of sinaasappelhuid aan de binnenkant van de bovenbenen, actief behandeld en strakker gemaakt,


Onze afslankbehandelingen bestaan uit tuïna-bindweefselmassage, cupping, diepweefselmassage en acupunctuur, eventueel aangevuld met een proteïne dieet indien een verneld traject gewenst is om snel vele kilo's af te vallen!

Bovenbenen afslanken en afvallen heupen en buik afslanken | Body2balance.nl