AFVALLEN NA ZWANGERSCHAP, AFSLANKEN NA DE OVERGANG, AFVALLEN NA STOPPEN MET DE PIL EN AFVALLEN NA STOPPEN MET ROKEN? WIJ KUNNEN JE HELPEN OM SNEL AF TE VALLEN, DE HUID STRAKKER TE MAKEN EN JE HORMONEN TE BALANCEREN!


Behandelingen om af te vallen moeten effectief en prettig zijn om te ondergaan. Hiervoor hebben wij ons gespecialiseerd in afslanken op basis van traditionele chinese geneeskunde. Afvallen met acupunctuur, tuïna-afslankmassage en cupping van vetweersel hebben hun basis in de Chinese geneeskunst en hiermee kan er meer gedaan worden, zoals het behandelen van overgangsklachten i.c.m. afvallen of afvallen na een zwangerschap, waarbij vet en vocht gedraineerd wordt om snel van je dikke buik en volle bovenbenen af te komen. Ook in het geval van aankomen na stoppen met roken, waarbij de stofwisseling wordt verhoogd en toxines versneld afgevoerd en de vetverbranding gestimuleerd om afvallen mogelijk te maken.


Bij onze afslankbehandelingen vormt ook de hormoonregulatie een basis van onze behandelingen om gezond en snel af te vallen. Dit geld zeker bij de pil-gebruik waarbij vrouwen snel kunnen aankomen zonder verklaarbare reden of aankomen van buikvet tijdens de overgang door hormoonschommelingen of een verstraging van de stofwisselen zoals het geval is bij aankomen na stoppen met roken. Hormonen spelen dus een zeer belangrijke rol bij afvallen!

Afvallen na zwangerschap, Afvallen na de overgang en na pil gebruik en afvallen na stoppen roken.