STRAKKE BOVENBENEN BEHANDELING EN AFVALLEN EN STRAKKER MAKEN VAN BILLEN, HEUPEN, BUIK EN BOVENARMEN EN DE VERSLAPTE HUID AAN BINNENKANT BOVENBENEN EN BOVENARMEN STRAKKER MAKEN EN BIJ AANWEZIGHEID VAN CELLULITIS WORDT DEZE DIRECT MEEBEHANDELD!


Wil je slanke, trakke en cellulite vrije bovenbenen, heupen en billen en slap bindweefsel en vet aan het binnenkant van de bovenbenen behandelen voor mooie slanke strakke bovenbenen? Wij  kunnen je graag helpen met onze specialisatie in het afslanken van benen, heupen, billen, buik, taille en bovenarmen en het verstrakken van de slappe huid op bovenbenen en heupen én het elimineren van cellulite. Een slappe huid kan komen door afvallen, een zwangerschap, ophoping van afvalstoffen of door de overgang waarbij vermindering van de collageenmatrix en huidveroudering voor een slappe huid zorgt.


Onze behandelingen zijn effectief en hebben hun oorsprong in de traditionele chinese geneeskunst. Hiermee behandelen wij de benen, heupen en de huid met o.a. tuïna-bindweefselmassage, cupping en acupunctuur, om vet los te masseren en te verminderen en de huid met het bindweefsel van binnenuit te verstevigen en strakker te maken: zie onze referentie op onderstaande foto!

Afvallen billen afslanken bovenbenen en heupen | Body2Balance.nl